Egészségügyi kozmetika

  • karomvágás

  • fülszőr szedés és fültisztítás

  • végbélnyílás körüli szőr vágása

  • tappancsszőr nyírás

  • kullancskiszedés

Komplett kozmetika

A komplett kozmetikába bele tartozik a fésülés, bontás, fürdés, szárítás és nyírás. E mellett, karomvágás, fülpucolás, fülszőr szedés.

Szaktanácsadás

Otthoni szőrápolással kapcsolatban, kölyökkutyák kozmetikához szoktatásában, élősködők elleni védelemben vagy bármilyen kutyaápolással és tartással felmerülő kérdésekben igyekszem legjobb tudásomnak megfelelőlen tanácsot adni a gazdiknak.

Kiállításra való felkészítés:

Mivel rendszeres résztvevője vagyok a kutyakiállításoknak Border collie kutyáinkkal, így látom és tudom mire van szükség egy kiállításra való felkészítés alkalmán.

Kölyök kutya kozmetikához való szoktatása

Az első kozmetikák alkalmával, mindig csak ismerkedünk a szerszámokkal, ollóval, fésűvel, nyírógéppel, hajszárítóval. Ilyenkor végzek egy egészségügyi nyírást is. Az első pár alkalommal még nem csinálok komplett kozmetikát, kis szakaszokra osztom fel így könnyebben megszokja a kölyök kutya a procedúrát. Amennyiben ezeket már jól viseli, kezdődhet a teljeskörű kozmetika.

JELENTKEZZ BE MOST!

A foglalás minden estben előzetes bejelentkezés alapján történik. Megkérek mindenkit időben gondoskodjon kedvence időpontjáról.

Kapcsolat